Partners van het Palace Hotel

Partners waar wij veel mee samenwerken:

Klik hier voor vergaderen bij Meijer aan Zee

Bij ons partner aan Zee kunt u overdag vergaderen en bij ons in het Palace Hotel een heerlijke overnachting.

Het strand is natuurlijk een uitermate geschikte locatie voor bedrijfsevenementen, dit kan varieren van personeelsuitjes met strandactiviteiten, bedrijfsfeesten, vergaderingen of presentaties. Meijer aan Zee kan de dag van begin tot eind voor uw bedrijf verzorgen.

 

Klik hier voor RACESQUARE CIRCUIT ZANDVOORT

Racesquare Circuit Zandvoort ligt op een unieke locatie in Nederland. In het pitgebouw midden op het circuit beleef je hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn. Stap in een van de twintig racesimulatoren en neem deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Je hoeft geen game-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het simracen. De racemarshall staat altijd voor je klaar en niemand minder dan Tom Coronel spreekt je vanuit de virtuele pitstraat toe.

Vanuit Racesquare Circuit Zandvoort kijk je uit op de pitstraat en het rechte stuk van het circuit. Vanaf het terras boven op de pitboxen heb je zelfs uitzicht over een groot stuk van de baan. Kom dus snel langs en geniet van zowel de virtuele races als de echte bolides die hier dagelijks met hoge snelheid over het circuit scheuren.

 

Klik hier voor Beachevents activiteiten

Bij ons partner Beachevents kunt u gebruiken maken van allerlei activite

iten onder andere op het strand, zoals:

Beachgames, Bikes en Tours, Moutainbiken, Pubquiz, Suppen, Vliegers bouwen en nog veel meer...

Na de activiteiten lekker eten bij ons in de ZIZO lounge en daarna lekkerslapen in ons Palace Hotel

 

Klik hier voor de Escaperoom Zandvoort

Afhankelijk van jullie keuze komen jullie naar de Escape Room of wij komen met alles naar jullie locatie. Na de instructie en teamindeling begint het spel. Jullie avontuur is doorspekt met puzzels, raadsels en verborgen aanwijzingen! Zijn jullie in staat om de codes te kraken en de missie te volbrengen? Moet er logisch nagedacht worden of juist out-of-the-box? Hoe is het gesteld met jullie vindingrijkheid? Samenwerken is het motto!

Ga op avontuur en versterk het formule 1 team van Stick Speiker, bied hulp op de vissersboot van Jacob van Dijk of ontdek de waarheid over het verborgen goud in de eeuwenoude mijn… Jullie hebben 60 minuten de tijd, samenwerken is cruciaal. Succes!
Met 32 personen kan je in 6 teams om en om de Escape Rooms spelen.

 

Click here for INTORACECONTROL

Into Race Control zorgt dat je op een gecontroleerde manier alles uit je race-passie kunt halen.