palacehotel-logo-wit

Vacature

Werknemer ZIZO lounge

Werknemer ZIZO lounge

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrije en spontane collega om onze gasten te bedienen. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca, ben je communicatief vaardig, representatief, gedreven en wil je ons team komen versterken? Ervaring is een pré, maar geen vereiste.

  • Goede tips
  • Jong en gezellig team
  • Mooie locatie (Zandvoort boulevard, loopafstand van het station)
  • Werktijden en dagen in overle
  • Contract voor onbepaalde tijd mogelijk bij wederzijdse tevredenheid

Zizo Lounge is gevestigd in het Palace hotel aan het Burgemeester van Fenemaplein 2 in Zandvoort. Bij ZIZO Lounge kunt u sushi van hoge kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Er wordt alleen A+ kwaliteit zalm en tonijn gebruikt, en dat proef je! De verschillende smaakvol ingerichte eethoeken maken het erg gezellig en het hele jaar door heb je een prachtig uitzicht op zee.

Wij houden van shared dining!

Het is een authentieke Japanse traditie om gerechten met elkaar te delen. Onze gerechten worden op Aziatische wijze geserveerd. Dit betekent dat als je meerdere gerechten hebt besteld, deze gerechten worden geserveerd zodra de keuken een van de gerechten heeft bereid.

Zie ook onze site www.zizolounge.nl

Solliciteer nu!
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Schrijf dan een korte motivatiebrief en stuur deze samen met je CV naar ons op. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Acquisitie
Wij waarderen je interesse in onze vacature, maar willen je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze vacature.

Type dienstverband
Parttime, Vast

Maak voor informatie, ons aanbod en tips
voor uw verblijf gebruik van onze app.