palacehotel-logo-wit

Vacature

Medewerkers/Studenten voor het ontbijt op zaterdag en zondag

Medewerkers/Studenten voor het ontbijt op zaterdag en zondag

De ultieme gastervaring begint bij jou
Ben jij een gastvrije professional die anderen graag een heerlijk begin van de dag bezorgt? Ben jij op zoek naar een parttime of bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een Ontbijtservice Medewerker die ons team komt versterken en onze gasten een perfecte start van de dag wil bieden.

Palace Hotel **** Zandvoort is de ideale keuze voor een vakantie in Zandvoort. Met een hoogte van maar liefst 80 meter ligt ons hotel direct aan het strand en tegenover het Treinstation van Zandvoort. De standaard tweepersoonskamers hebben allemaal een balkon met prachtig uitzicht over Zandvoort. De Loft en Executive Twin kamers hebben een adembenemend uitzicht op zee en/of een jacuzzi.

 

Wat je ons brengt
Wij zijn op zoek naar studenten die bij ons willen komen werken op zaterdag en zondag van 08.30 uur tot ongeveer 13.30 uur.

Als parttime Ontbijtservice Medewerker ben jij een onmisbare schakel binnen ons gedreven ontbijtteam. Samen serveer je lekkere gerechten met een glimlach en zorg je ervoor dat onze gasten zich op hun gemak voelen tijdens hun ochtendmaaltijd. Samen zijn jullie experts in het bereiden, presenteren en aanvullen van het ontbijtbuffet.

Naast het serveren van het ontbijt ben jij tijdens deze maaltijd ook het aanspreekpunt voor de gasten. Je beantwoordt vragen over de menukaart, geeft suggesties en verzorgt speciale verzoeken, zoals dieetwensen. Jouw aandacht en gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke ochtendervaring. Daarnaast informeer je je gasten over leuke activiteiten in de omgeving en verkoop je het diner, zodat ze optimaal kunnen genieten van hun verblijf bij ons.

Als medewerker Ontbijtservice ben je tevens verantwoordelijk voor de netheid en hygiëne van de ontbijtruimte. Jij zorgt ervoor dat alles er altijd tip top uitziet en dat de voorraden op voorraad blijven, zodat onze gasten ongestoord kunnen genieten van hun ontbijt.

Bij alles wat u doet, waarborgt u de gastvrijheid van ons hotel. Samen met je collega’s ben jij het gezicht van ons ontbijtteam en zorg je ervoor dat onze gasten met een glimlach aan hun dag beginnen. En mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan ben jij degene die met een proactieve en positieve instelling klachten behandelt en oplost.

Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Schrijf ons dan een korte motivatiebrief en stuur deze samen met je CV naar ons toe. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

 

Schema

  • Beschikbaarheid in het weekend
  • Werken tijdens de feestdagen

Maak voor informatie, ons aanbod en tips
voor uw verblijf gebruik van onze app.