palacehotel-logo-wit

Vacature

Medewerker ZIZO lounge bezorging/keuken

Medewerker ZIZO lounge bezorging/keuken

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en spontane collega om onze gerechten bij mensen thuis te bezorgen en, als er tijd over is, te helpen bij de afwas of in de keuken. Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in de horeca en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan nu!

  • Goede tips
  • Jong en gezellig team
  • Mooie locatie (boulevard Zandvoort, loopafstand van het station)
  • Werktijden en dagen in overleg

 

Zizo Lounge is gevestigd in het Palace hotel aan het Burgemeester van Fenemaplein 2 in Zandvoort. Bij ZIZO Lounge kunt u sushi van hoge kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Er wordt alleen A+ kwaliteit zalm en tonijn gebruikt, en dat proef je! De verschillende smaakvol ingerichte eethoeken maken het erg gezellig en het hele jaar door heb je een prachtig uitzicht op zee.

Wij houden van shared dining!

Het is een authentieke Japanse traditie om gerechten met elkaar te delen. Onze gerechten worden op Aziatische wijze geserveerd. Dit betekent dat als je meerdere gerechten hebt besteld, deze gerechten worden geserveerd zodra de keuken een van de gerechten heeft bereid.

Zie ook onze site www.zizolounge.nl

Solliciteer nu!
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stuur ons dan je CV. Of kom langs in onze ZIZO Lounge. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

We kijken uit naar je sollicitatie en een mogelijke samenwerking!

Acquisitie
We waarderen je interesse in onze vacature, maar willen je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze vacature.

Type dienstverband
Parttime

Maak voor informatie, ons aanbod en tips
voor uw verblijf gebruik van onze app.