palacehotel-logo-wit

Vacature

Medewerker ontbijt

Medewerker ontbijt

De ultieme gastervaring begint bij jou
Ben jij een gastvrije professional die anderen graag een heerlijk begin van de dag bezorgt? Ben je op zoek naar een parttime of bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een Medewerker Ontbijtservice die ons team komt versterken en onze gasten een perfecte start van de dag biedt.

Palace Hotel **** Zandvoort is de ideale keuze voor een vakantie in Zandvoort. Met een hoogte van maar liefst 80 meter ligt ons hotel direct aan het strand en tegenover het treinstation van Zandvoort. De standaard tweepersoonskamers hebben allemaal een balkon met een prachtig uitzicht over Zandvoort. De Loft en Executive Twin kamers hebben een adembenemend uitzicht op zee en/of een jacuzzi.

 

Wat je ons brengt
Als Medewerker Ontbijtservice in ons hotel maak je deel uit van een team dat zich inzet om onze gasten een onvergetelijke start van de dag te bieden. Jij zorgt ervoor dat onze gasten genieten van een heerlijk ontbijt en zich op hun gemak voelen tijdens deze belangrijke maaltijd. Jij bent de sleutel tot een perfecte start van de dag voor onze gasten.

Deze baan gaat verder dan alleen het serveren van ontbijt. Als medewerker ontbijtservice ben je een expert in het creëren van een uitnodigende en gastvrije sfeer voor onze gasten. Je bent een essentieel onderdeel van ons team en bent je bewust van het leveren van uitstekende service tijdens het ontbijt in een 4-sterrenhotel.

 

Wat we in jou zoeken
Als Medewerker Ontbijtservice zorg je voor een uitstekende ontbijtbeleving en zorg je ervoor dat het

Maak voor informatie, ons aanbod en tips
voor uw verblijf gebruik van onze app.